Siapakah JomPinjam?

 

www.JomPinjam.Com adalah sebahagian daripada Syarikat2 Pinjaman Wang Berlesen yang terkenal & beroperasi lebih dari 18 tahun di Seluruh Malaysia.

 

Kami di www.JomPinjam.com menyediakan pelbagai perkhidmatan pinjaman kepada ribuan pelanggan yang berpuas hati. Dengan pengalaman dan kecekapan kami selama bertahun-tahun dalam bidang pembiayaan, kami di www.JomPinjam.com berhasrat untuk terus menerajui dan mengembangkan serta memberikan Servis Terbaik di

Seluruh Malaysia.

 

Dengan menawarkan pakej pinjaman dengan kadar rendah, kami di www.JomPinjam.com ingin membantu anda menguruskan kewangan peribadi anda dengan lebih baik, jimat & selamat.

 

Tak kira berkerja swasta atau sektor awam, fokus kami di www.JomPinjam.com adalah untuk memahami keperluan anda & menyusun pakej pembayaran terbaik agar sesuai dengan kemampuan anda.

 

Semua profil pelanggan kami akan dirahsiakan secara peribadi & sulit. Kami di www.JomPinjam.com memberi jaminan bahawa anda boleh cuba menyerahkan semua masalah kewangan kepada kami.

 

Kami Sedia Membantu @ www.JomPinjam.Com

 

Harap Maklum, di sini  = TIADA Bayaran Pendahuluan!!!

Semak & Mohon 100% PERCUMA!!

Hubungi Agent Kami → Live Chat @ 24jam Online

 

PINJAMAN PERIBADI – BERLESEN KPKT

Kerajaan juga memberi lesen kepada syarikat2 swasta (bukan bank) untuk menawarkan kemudahan kredit (Kredit Komuniti – Berlesen KPKT). Aktiviti syarikat-syarikat pinjaman berlesen dipantau oleh Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan (KPKT) di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951.

 

Terdapat anggaran hanya 3,000+ syarikat pemberi pinjaman wang berlesen di seluruh negara. Jadi anda semua perlu sentiasa berwaspada dari Scammer & Ah-Long!

 

Pasaran sasaran syarikat berlesen adalah golongan peminjam yang memerlukan pinjaman cepat. Oleh kerana risiko gagal kutip balik hutang pinjaman adalah tinggi, ada syarikat pinjaman berlesen yang lain biasanya menghadkan jumlah pinjaman kepada RM10,000 ke bawah.

 

Kami di JomPinjam.Com boleh memberikan Pembiayaan Sehingga RM500,000.00 (tertakluk kepada terma & syarat)

Pelanggan ulangan juga berpeluang untuk memasuki “Cabutan Bertuah” dari syarikat kami!! (tertakluk kepada terma & syarat)

 

Pihak kami juga ingin menegaskan bahawa mana2 syarikat2 berlesen TIDAK AKAN MEMINTA SEBARANG WANG PENDAHULUAN daripada pelanggan untuk memohon pinjaman. Jika anda berhadapan dengan situasi seperti ini, itu bermaksud mereka adalah Scammer / Ah-Long yang ingin menipu anda.